(zmena jedálneho lístka vyhradená)

Zodpovedná vedúca ŠJ: Helena Halajová       

Kontakt:  sjlstura@svitel.sk      

Zodpovedná kuchárka: Anna Belovežčíková

Alergény v potravinách

(označenie v číslach od 1 do 14) 

 

1. Obilniny obsahujúce lepok(t.j.pšenica,raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich.

3. Vajcia a výrobky z nich.

4. Ryby a výrobky z nich.

5. Arašidy a výrobky z nich.

6. Sójové zrná a výrobky z nich.

7. Mlieko a výrobky z neho.

8. Orechy, ktorými sú-mandle, lieskové orechy,vašské orechy, kešu,pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a gueenslandské orechy a výrobky z nich.

9. Zeler a výrobky z neho.

10. Horčica a výrobky  z nej.

11. Sezamové semená a výrobky z nich.

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentrátoch vyšších ako 19mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 



 

     OZNAM

 

 

Oheň v krbe tíško praská, v srdciach vládne pokoj, láska. Z oblohy sa sype sneh, všade počuť detský smiech. Už sa stromček ligoce, prajeme Vám krásne Vianoce! 

Milí rodičia,

Pozývame Vás na vianočnú besiedku dňa 19.12.2017 od          15.15 h, ktorá sa usktutoční v jednotlivých triedach. 

                                                                                                           

 

 

 

 

           

Dnes je
počítadlo.abz.cz