JEDÁLNY LÍSTOK

 

                       OKTÓBER

 

                20.10.-24.10.2025.pdf 

                13.10.-17.10.2025.PDF 

                06.10.-10.10.2025.pdf 

                 

 

            

              

                      

  Zodpovedná vedúca ŠJ: Bc. Kamila Pichaničová       

Kontakt: sjlstura@gmail.com     

 

Zodpovedná kuchárka: Iveta Remetová

Alergény v potravinách

(označenie v číslach od 1 do 14) 

 

1. Obilniny obsahujúce lepok(t.j.pšenica,raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich.

3. Vajcia a výrobky z nich.

4. Ryby a výrobky z nich.

5. Arašidy a výrobky z nich.

6. Sójové zrná a výrobky z nich.

7. Mlieko a výrobky z neho.

8. Orechy, ktorými sú-mandle, lieskové orechy,vašské orechy, kešu,pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a gueenslandské orechy a výrobky z nich.

9. Zeler a výrobky z neho.

10. Horčica a výrobky  z nej.

11. Sezamové semená a výrobky z nich.

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentrátoch vyšších ako 19mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.